Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Natural

Natural - Put Your Arms Around Me
7 дня назад 223,00 (не задано)
Natural - Will It Ever Be
7 дня назад 273,00 (не задано)
Natural - Can`t Live Without Your Lov And Affectio
7 дня назад 240,00 (не задано)
Natural - Runaway
7 дня назад 271,00 (не задано)
Natural - Love And Affection
7 дня назад 252,00 (не задано)
Natural - put your arms around me | guitar chord и Mp3
7 дня назад 228,00 (не задано)
Natural - Ancient History
7 дня назад 242,00 (не задано)
Natural - Comin` Up
7 дня назад 210,00 (не задано)
Natural - Drownin`
7 дня назад 250,00 (не задано)
Natural - How She Makes Me Feel
7 дня назад 187,00 (не задано)
Natural - I Count The Minutes
7 дня назад 196,00 (не задано)
Natural - I Guess It`s Over
7 дня назад 237,00 (не задано)
Natural - I Will Not Cry
7 дня назад 229,00 (не задано)
Natural - I`ll Be Back For More
7 дня назад 195,00 (не задано)

Информация о артисте

Natural založení 1980-1984
Nechám-li za sebe hovořit Český hudební slovník osob a institucí, dozvím se následující informace:

Skupinu založil počátkem 80. let manažer Pavel Schuster v sestavě Miloslav Froněk (kytara), Miroslav Zábranský (klávesy), Milan Bačo (bicí) a Miloš Novotný (basová kytara). První tři přišli z karlovarské kapely Proměny, Novotný působil ve Fortuně, která nebyla totožná s pražskou skupinou tohoto názvu z konce 60. let. Oficiálně byli evidováni pod základní organizací SSM Velký Luh na okrese Cheb a hráli (bez Zábranského už jen v triu) převzatý hard rock na tanečních zábavách. Ambice souboru stouply s nástupem klávesisty Petra Štěpánka z Hradce Králové, který začal uplatňovat vlastní tvorbu. Posilou byla rovnež výměna Bača za ústeckého bubeníka Petra Kadlčka.
Pokusím se tedy encyklopedickou stručnost rozvinout poněkud šířeji. Hudební sdružení s názvem Natural se poprvé objevuje už někdy v sedmdesátých letech, tedy možná ještě dříve než Emise. Pravděpodobně hraje a jak to tak u začínajících kapel chodí, převzaté skladby po tancovačkách a čajích. Významnější posun však zaznamenává až s příchodem Petra Štěpánka, kdy začíná hrát vlastní skladby. Toto mezidobí končí s rokem 1983, kdy do kapely přichází Petr Kadlček. Ten hází lano Danielovi a hnedle máme polovičku Naturalu na světě. Ta druhá na sebe nenechala dlouho čekat, když Daniel oslovil kamaráda Jiřího Hrona, studenta konzervatoře a ten přivedl svého bratra a spolužáka Romana. Kapela složená převážně z multiinstrumentalistů začíná tvořit osobitý písničkový repertoár. Zmíněná schopnost jednotlivých lidí hrát na více nástrojů, dává skupině prostor na celkem zajímavé a na tehdejší dobu poměrně nevídané koncertní provedení. Nejen to, ale i z části zděděný (převzatý z Emise) a z části nově vytvořený repertoár kapelu pozvolna vymaňuje z okresních pout. Velkou zásluhu na tom má také fakt, že Natural několikrát objel socialistickou domovinu a to hned křížem krážem. Rok 1984 se pro kapelu stává přelomový a to z toho důvodu, že nahrává písničku, která se svojí veselostí lehce odlišuje od ostatních. Á, modří už vědí - mluvím o Já na to mám.
Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.