Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен moot point

Информация о артисте

MOOT POINT - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 1984

Τον Ιούνιο του 1984, στο "1ο punk φεστιβαλ Θεσσαλονίκης" στο θέατρο κήπου, οι δεκαπεντάχρονοι Αγαμέμνων μπάσο και Γιώργος τύμπανα, συνάντησαν τον Βασίλη κιθάρα παλιό γνώριμο του Γιώργου. Λίγες μέρες πριν, οι δύο πρώτοι είχαν σχηματίσει τους "Moot Point". 'Ετσι ξεκίνησαν πρόβες σε ένα στούντιο της Καλαμαριάς, ένα ημιυπόγειο στην οδό Βησσαρίωνα. 'Εδωσαν την πρώτη τους συναυλία λίγους μήνες αργότερα, στο προαύλιο του 21ου λυκείου Θεσσαλονίκης, μαζί με τους "Art Line". Εκτός από δικά τους τραγούδια, παίζαν και διασκευές ξένων rock'n'roll κομματιών. Το δεύτερο live τους έγινε στις 17 Νοέμβρη στο σπίτι του Αγαμέμνωνα και το τρίτο στις 23 Δεκέμβρη στα καππη "Αριστοτέλης" της Καλαμαριάς. Στις 5 Ιανουαρίου του '85, μπαίνουν στο "Studio Foster" και ηχογραφούν τα πέντε πρώτα κομμάτια τους. Ακολούθησαν κι άλλες ηχογραφήσεις μέχρι το '86 όπου κυκλοφορούν την πρώτη demo κασέτα τους με τίτλο "Gonna Blast Ya Fulla Lead" που περιείχε εικοσιδύο κομμάτια. Συμμετέχουν στην κασετοσυλλογή της "Lazy Dog", που διανεμήθηκε με το πρώτο τεύχος του φάνζιν "Rollin Under", με τίτλο "Give Bees A Chance" με τα κομμάτια "'Εναρξη Το Σεπτέμβριο" και "Ποντικοφάρμακο". Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορούν το δεύτερο demo τους με τίτλο "Circus" και περιείχε δεκαεφτά κομμάτια, και το οποίο συνοδευόταν, όπως και το πρώτο demo, με ένα φάνζιν με τους στίχους των τραγουδιών. Την τρίτη και τελευταία κασέτα τους την κυκλοφόρησαν το '96 και περιείχε δεκατέσσερα κομμάτια από την περίοδο '90 ως '94. 'Εδωσαν τις τελευταίες τους συναυλίες το '96 στη Θεσσαλονίκη, στο αμφιθέατρο της νομικής.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΛΦΟΣ [ΦΩΝΗ/ΚΙΘΑΡΑ] ΛΙΑ ΓΥΟΚΑ [ΦΩΝΗ/ΠΛΗΚΤΡΑ]
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΜΑΡΔΑΣ [ΜΠΑΣΟ] ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ [ΤΥΜΠΑΝΑ]
1.GONNA BLAST YA FULLA LEAD [1986 - DEMO TAPE] φωτο1
2.CIRCUS [1987 - DEMO TAPE] φωτο2
3.MOOT POINT 1990-94 [1996 - DEMO TAPE] φωτο3
1.GIVE BEES A CHANCE [1986 - TAPE] φωτο4

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.