Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Close To You

Close To You - Baby Don`t Go
1 месяц назад 218,00 (не задано)
Close To You - Hold Me Now
8 дня назад 221,00 (не задано)
Close To You - Sombody
2 месяца назад 231,00 (не задано)

Информация о артисте

Close II You was een Nederlandse meidengroep. De groep werd in 1996 bij elkaar gezocht door de producers Eeg van Kruysdijk en Ed van Otterdijk door middel van audities. In augustus van dat jaar scoren Natascha Scheffers, Sascha Koninkx, Nadja Nooijen, Sally Flissinger en Marsha van de Berg hun eerste hit met Nice & nasty. De groep wordt al gauw gezien als de Nederlandse tegenhanger van de Spice Girls.

Hun grootste hit scoren de meiden aan het eind van 1997 met Baby don't go. Het succes van de groep eist zijn tol als Sascha in de zomer van '98 de groep verlaat, officieel "vanwege gezondheidsproblemen". De groep gaat als kwartet verder. Veel hits worden er niet meer gescoord, maar de groep blijft lokaal wel optreden.

In mei 2000 verlaat Marsha de groep, waarna Sascha wordt gevraagd om terug te komen. Amper vier maanden na de ruil besluit Sally de groep te verlaten. Voor haar wordt geen vervanger gezocht. In 2001 wordt Close II You opgeheven, en gaan Natascha, Sascha en Nadja onder de naam Girls Together Outrageously, kortweg GTO, verder. Hun enige single, I'll be around, wordt geen succes en in oktober 2003 gooien de meiden de handdoek definitief in de ring.

In september 2009 hielden Natascha, Sascha, Marsha en Sally een éénmalig reünieoptreden als Close II You.
Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.

Похожие артисты: