Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен High Life

High Life - Hey
3 дня назад 219,00 (не задано)

Информация о артисте

High Life šou - Zábava na vysokej nohe!
High life - High life - muzikálová šou je energia novej generácie, plná vynikajúcich tanečných a speváckych výkonov v podaní mladých a výnimočných umelcov. Prvýkrát sa objavuje aj nová komická dvojica "OOPS" - René Štúr a Sveťo Malachovský, ktorá prichádza s absolútne novým a neopozeraným štýlom humoru.
Neoddeliteľnou súčasťou "High Life šou" sú šteklivé kostýmy Denisy Heribanovej, vynikajúci svetelný dizajn Jozefa Árpu a garancia špičkového zvuku v réžii Vlada Novosada. O originálne hudobné aranžmány sa postaral dlhoročný člen skupiny Elán Peter "Fambi" Farnbauer. Spoluúčinkuje tiež tanečná skupina Romana Paulecha W.A.C. dance group s dvojnásobnými majstrami sveta v rock ´n´roll, šesťnásobnou majsterkou Slovenska v disco dance, majstrom Európy v karate...
High life je pôvodný slovenský titul z dielne Ruda Geriho, ktorý prináša energickú hudbu, tanec a zábavu pravých a nefalšovaných slovenských umelcov, má v sebe skrytú silu mladosti a ohňostroj nápadov.
Nápaditú choreografiu vytvoril uznávaný Jaro Moravčík, režisérsky High Life zastrešil Igor Šimeg. Na scéne uvidíte napríklad Petra Sklára známeho z relácie S.O.S. a z GunaGu, vynikajúcu speváčku Veroniku Koščovú, šarmantné herečky Michaelu Majerníkovú a Andreu Kiráľovú a mnoho ďalších. High life šou Vás nabije pozitívnou energiou a skvelou náladou. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.