Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен TFC

TFC - Дай мені крик
1 месяц назад 58,00 (не задано)
TFC - Дай мені крик
1 месяц назад 151,00 (не задано)

Информация о артисте

Про TFC (www.teafanclub.com)

СКЛАД ГУРТУ:

Сашко Ксенофонтов (вокал)

Олег "Джон" Сук (бас-гітара)

Vlad Дебрянський (гітара)

Андрій П'ятаков (барабани)

Павло Грабовський (клавішні)

Олег Розумовський (клавішні)

Ольга Якимова (арфа)

Олександр Ксенофонтов – фронт-мен та незмінний вокаліст гурту TFC, відомий український продюсер, чоловік співачки Руслани (Київ).

Олег Сук, більш відомий як Джон, – натхненник та незмінний бас-гітарист TFC, композитор, басист гурту «Мертвий півень», клавішник гурту «Горгішелі», ініціатор музично-мистецьких проектів «Є» та «Але час, як ріка» (Львів).

Володимир Дебрянський (Vlad) – лід-гітара TFC, відомий гітарист та композитор. Продюсер та виконавець, автор проектів Sun in Capricorn та Vladosphere (Лос-Анджелес).

Всіх цих людей на початку 90-их об’єднав «Клуб шанувальників чаю» або Tea Fan Club, звідки і виникла абревіатура TFC.
Саме 20 років тому «Чайники» зарекомендували себе надзвичайно потенційним і неординарним молодим проектом, що епатував публіку на альтернативних фестивалях «Вивих» та популярній «Червоній руті».

Але згодом, коли швидкоплинна мода змінила смаки і тренди в сучасній українській музиці, арт-рок перетворився на «атавізм», група спокійно без конфліктів та непорозумінь припинила існування, та кожен з музикантів пішов своїм шляхом.

Сашко Ксенофонтов стає продюсером своєї дружини, на сьогодні найуспішнішої та найвідомішої української поп-виконавиці у світі Руслани Лижичко.

Влад Дебрянський переїжджає до Штатів, закінчує Берклі, стає відомим гітаристом, музика якого у власному виконанні потрапляє в Billboard Top 100. В категорії модерн-джаз Дебрянський співпрацює з відомими джаз- та поп-проектами, випускає власні інструментальні альбоми Sun in Capricorn та Vladosphere, бере участь у записі відомого хіта Katy Perry “I kissed a girl”.

Джон ініціює авторські проекти «Є», «Але час як ріка», грає в якості басиста в гурті «Мертвий півень» та в якості клавішника в гурті «Горгішелі». Пише власну музику.

У 2009 році на відстані десятків тисяч кілометрів між Києвом, Львовом та Лос-Анджелесом відбувається віртуальне відродження «Клубу шанувальників чаю», яке музиканти називають триб’ютом.

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.