Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Наталя Валевська

Наталя Валевська - Палала
1 месяц назад 268,00 (не задано)

Информация о артисте

Наталія Валевська - відома талановита українська співачка.

Народилася 10 червня 1981 в місті Хмельницький.

З раннього дитинства Наталiя відчула потяг до творчості, вона із задоволенням співала на кожному з сімейних свят. Батьки Наталії з 6 років зарахували її до Хмельницької музичну школу № 2 по класу вокалу, де дівчинка сумлінно вчилася з 1988 по 1996 роки.

Свою творчу діяльність розпочала в 1996 році з написання музики, віршів і пісень.

Наталія активно брала участь у музичних конкурсах: в 1998 році стала переможницею хмельницького обласного конкурсу «Пісня над Бугом» та хмельницького обласного конкурсу «Зоряний шлях».

У 2003 році Наталія вперше бере участь на міжнародному рівні і стає лауреатом I премії Другого міжнародного конкурсу "Сім культур" і II премія Міжнародного конкурсу естрадної пісні ім. В. Івасюка. Також, 2003 рік відзначився як Перший сольний концерт "Не сумуй" (живий звук) і в цей же час Наталія взяла участь в конкурсі краси "Подільська перлина" і отримала звання Першої віце-міс!

Весь 2004 рік Наталія працює в Хмельницькій обласній філармонії, але це не заважає їй, молодій талановитій співачці, ставати переможницею конкурсу естрадної пісні серед молодих виконавців «Стань зіркою" і отримати "Гран-прі" Міжнародного конкурсу "Ялта-2004" в рамках телевізійного фестивалю "Море друзів". Це був складний час для співачки, вона багато і старанно працювала, але удача любить наполегливих і вона посміхнулася Наталії: дівчина вирішує спробувати себе у всенародному конкурсі під назвою «Шанс».

2005 рік став переломним для Валевської - вона отримала таку бажану усіма, і несподівану для неї, перемогу в телевізійному проекті «Шанс». Кількість прихильників Наталії різко збільшилося в кілька разів, був організований фан-клуб: Наталія дійсно стала Народною зіркою, її талант і творчість тепер полюбила вся Україна!

Своїх прихильників співачка порадувала участю в мюзиклі "Кішки", і в цей час отримала нагородження в номінації "Відкриття року" "UBN AWARD 2004" (Великобританія).

В цьому році народна улюблениця виконує пісні в парі з Володимиром Гришко: "Adagio" та "Caruso", стає Лауреатом 3 премії Міжнародного пісенного фестивалю "Слов'янський базар" у Вітебську і знімає кліп на відому пісню "Відпусти".

За невпинну працю і успіхи в творчості Наталія мала честь бути занесеною на обласну дошку пошани видатних людей в області "Культура", "Кращі люди Хмельниччини".Також вона знімається в епізодичній ролі серіалу "Леся+Рома".

2006 відзначився виходом дебютного диска «Отпусти» та сольним концертом "Отпусти". Запис і вихід кліпу на пісню "Раненое серце". Протягом року є постійним учасником телепроектів: "Пісня року", "Хороші пісні", "Висока нота", "Наша пісня", "Новорічний вогник", "Ігри патріотів", "Володар гори"

У 2007 році вперше за історію "Віденського балу" представляє Україну в якості дебютантки. Також, успішно завершилися зйомки нового відеокліпу на пісню "Без тебя" і випущений другий альбом "Без тебя".

Наталія вперше спробувала себе в ролі актриси в російському фільмі "Одинокий ангел", саундтреками до якого стали пісні "Без тебя", "Раненое серце", "Сотня безсонних ночей",а також знімається у фільмі "Старики-полковники.Пісні Наталії стали саундтреками до фільму "Король,дама,валет". Знятий відеокліп на пісню "Две остановки".

2008 розпочався з участі Наталії у міжнародному фестивалі "Місячний кіт" Ллорет-дель-Мар, Іспанія;

10 червня 2008 Наталія Валевська отримала Всеукраїнську премію "Жінка третього тисячоліття" в номінації "перпективи III Тисячоліття".

Яскраве отримання в житті Наталії Валевський - запрошення НОК України взяти участь у підтримці спортсменів Олімпійський збірної України на Олімпійських іграх в Пекіні, де успішно пройшла серія концертних виступів у олімпійському містечку і на офіційному відкритті Українського дому, в присутності почесних гостей.

Участь в проекті «Повінь» - зйомка відео-кліпу з метою зібрати кошти для допомоги постраждалим від повені в західних регіонах України, за допомогою якого було зібрано понад 47 млн. грн.

Участь Наталії в міжнародній благодійній акції «Всесвітній день допомоги дітям», яка щорічно проводиться в усіх МакДональдз ® світу. Мета акції - збір коштів, що спрямовуються на реалізацію благодійних проектів, пов'язаних із захистом здоров'я дітей та покращенням умов їхнього життя.

Наталію Валевську нагороджено дипломом за пісню "Две остановки", яка перемогла в Національному музичному конкурсі Україна "Золоті пісні року" за 2008 рік.

В цей же час під чітким керівництвом короля пародії А.Пескова створюється Естрадний театр Наталії Валевської, над постановкою шоу програми працює хореограф Олена Фельзер м.Москва.

Рішенням Великого Капітулу Ордену Святого Станіслава в Україні Наталію Валевську посвячено в кавалерествені Дами Ордену Святого Станіслава на 55-й Українські урочистій церемонії нагородження (інвеститури).

2009 Наталія бере участь як почесний волонтер акції "Серце до серця" і продовжує благодійну програму "Великий оркестр святкової допомоги" (Польща, м. Краків).

Важливим досягненням є перемога в Міжнародному конкурсі "Алла Пугачова шукає таланти" на хвилі радіо Алли Пугачової "Радіо Алла".

Прихильники побачили нової твір творчості Валевської: відеокліп на пісню "Палала", а в кінці року в творчості артистки не відбувається участь в зйомках грандіозного проекту "Різдвяні зустрічі Алли Пугачової 2010"

Наталія продовжує активну благодійну діяльність та участь у благодійній акції "Почуйте всі!" і «Зірки проти дитячої жорстокості» в якості почесного волонтера. В цьому ж році засновує власний благодійний фонд Наталії Валевської.

Початок 2010 року відзначився новою нагородою Наталії від «Української пісні року» за пісню «Палала» і продовжився спільним туром з Олександром Пєсковим. Також, брала активну участь у відомих проектах, серед яких: «Народна зірка», Благодійна акція спільно з ЮНІСЕФ та Памперс.

В кінці року світ побачив Третій альбом Наталії Валевської «Желанья сбудутся», до речі, пісні до якого підбирала Алла Пугачова.

Наталія неодноразово отримувала знаки пошани від Міністра Оборони України, начальника східного управління державної прикордонної служби України та відзнаки від МВС України.

За період творчої діяльності Наталія Валевська надавала виступи в містах Україні, Італії,Голандії,Китаю,Єгипту,Турції, Великобританії, Франції, Росії, Іспанії, Білорусії. У творчому арсеналі налічується близько 50 авторських пісень українською та російською мовами, а також близько 100 пісень українських, російських і багатьох інших іноземних композиторів. Пісні, отримавши схвальну оцінку професійних композиторів, виконавців і широкий Всеукраїнський резонанс у ЗМІ, постійно ротуються на теле та радіо хвилях Україні. Неодноразово надавала благодійні виступи в сирітських будинках, шкільних і дошкільних установах, в місцях позбавлення волі тощо.

Зараз Наталія Валевська успішно гастролює по містах рідної України та ближнього зарубіжжя. Її пісні наповнені теплом і любов'ю в кожному слові і в кожній нотці.

До творчості Наталію надихає благодійність, якій вона присвячує свій вільний від професійної діяльності час.

Наталія є засновником власного благодійного фонду, який був відкритий в 2009 році і в 2010 вона стає художнім керівником Естрадного театру Наталії Валевської.

Наталія Валевська розпочала роботу над новими проектами з продюсером і композитором Віктором Дробишем, який створює творчий дует з відомим російським співаком Авраамом Руссо. Незабаром записана перша пісня "Цвет любви". Знята відео робота, яка виходить на екрани тв каналів. Режисером кліпу стала Катя Царик ...

У травні 2012 року Наталія стає дипломанткою Української пісні року як співавтор слів і виконавець пісні, спеціально записаної до Євро 2012, "Олео".

Далі буде ... Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.

Альбомы артиста:

Ничего не найдено.