Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Хорта

Хорта - Вікна (Я скучатиму за нею)
15 часа назад 315,00 (не задано)
Хорта - Життя Продовжується, Брате
14 часа назад 331,00 (не задано)
Хорта - Запоріжжя
1 месяц назад 325,00 (не задано)
Хорта - Дива Не Буде
14 часа назад 373,00 (не задано)
Хорта - Човгаю (на кумарі я)
1 день назад 326,00 (не задано)
Хорта - Металург
1 месяц назад 336,00 (не задано)
Хорта - Зозуля
15 часа назад 528,00 (не задано)
Хорта - Біжи (Форест Гамп)
9 часа назад 435,00 (не задано)
Хорта - Плата Пі, Три, Де, А
1 месяц назад 273,00 (не задано)
Хорта - Бий По Очах
9 часа назад 338,00 (не задано)
Хорта - Небокрай
1 месяц назад 294,00 (не задано)
Хорта - Розповім
1 месяц назад 295,00 (не задано)
Хорта - Справжній X3M
21 дня назад 250,00 (не задано)
Хорта - Пил
28 дня назад 371,00 (не задано)
Хорта - ОК
1 месяц назад 298,00 (не задано)

Информация о артисте

Группа Хорта - одна из старейших и самых известных запорожских групп. Ранее, до 2005 года, коллектив назывался "Спидвей" ("Speedway"). Исполняют музыку преимущественно в стиле "хип-хоп", "инди-рок", "рэп-рок", "фолк". Коллектив является автором одного из неофициальных (молодежных) гимнов города Запорожье.

На початку 2014 року гурт «Хорта» закінчив запис другого студійного альбому. Влітку 2014 року у фронтмена гурту Андрія Лободи лікарі діагностували рак, він проходив курс хіміотерапії у Києві, однак він не дозволив лікарям провести операцію з видалення пухлини. Через хворобу Андрія матеріал нового альбому так і залишився незведеним. 25 січня 2015 року на українських музичних каналах відбулась прем’єра кліпу гурту “Хорта” на пісню “Все добре”.

27 січня 2015 року Андрій Лобода помер у Запоріжжі.

Состав:
Андрей Лобода(вокал),
Юлия Куценко(вокал), Вова Величко(скрипка),
Веталий Жуков(ударные), Юрий Володьков(гитара),
Паша Гатальский(DJ).

Дискография:
2006 - Пісні Острова Волі. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
Колектив заснований у 2004 році. До цього троє з його учасників входили до складу групи “Спидвей”.

У 2005 бере участь у фестивалях “Перлини сезону”, “Сила України”, “Zaporig”, "Нівроку", "Хмільна бочка". Крім того група записує саундтрек до документальної стрічки про Запоріжжя.

У 2006 колектив виступає на фестивалях “Смолоскип” (Київ), “Чайка” (Київ), “Етноліто” (Гоголеве), “День Незалежності з Махном” (Гуляйполе), “Sneakers Urbania” (Київ), “Мазепа-Фест” (Полтава), “Нівроку” (Тернопіль). У цьому ж році виходить перший диск ”Пісні острова волі”, композиції з якого потрапили до ротації українських та іноземних радіостанцій. Також група написала гімн футбольного клубу “Металург”.

У 2007 році група багато гастролює у підтримку першого альбому та бере участь у фестивалях “Тустань” (Львів), “Чікен Фест” (Київ). Працює разом з ТНМК над проектом “ReФорматЦія 2.2”.

У 2008 році бере участь у проекті Олега Скрипки “Українська героїчна пісня”, участь у фестивалі патріотичної пісні (Запорожжя). Випускає кліп на пісню “Зозуля”. Гастролює в Україні та Росії (Москва, Зеленоград). Також бере участь у фестивалях “Уніж” ( Івано-Франківська область), “Рок Січ” (Київ), ДніПРО (Київ). Колектив брав участь у благодійному проекті “Кращі люди” (Київ). Композиції групи видавались у низці збірок.

Учасники проекту

Андрій Лобода — фронтмен гурту, крім того є співведучим телепрограми "Лестница"
Юлія Куценко — (вокал)
Вова Величко — (скрипка)
Олег Лубенцов — (бас)
Віталій Жуков — (ударні)
Юрій Володьков — (гітара)
Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.