Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Файно

Файно - Вечір
1 день назад 185,00 (не задано)
Файно - І Та Любов
6 дня назад 132,00 (не задано)

Информация о артисте

Рок-группа "ФАЙНО" создана весной 2003 года гитаристом и композитором Марьяном Приступою. В состав коллектива вошли опытные музыканты за плечами которых участие во многих группах и музыкальных проектах. После долгодействующего кастингу место вокалиста заняла певица Ольга.

Группа "ФАЙНО" выполняет собственные композиции на стихи известных украинских поэтов Григория Чубая, Юрия Покальчука, Назара Гончара и других, а также кавер-версії известных мировых хитов.

Группа активно гастролирует и работает в студии. За плечами коллектива много успешных живых выступлений как на больших открытых площадках так и на закрытых вечеринках и в клубах. Вот некоторые из них:
Фестиваль "Мазепа Фест" г.Полтава, июнь 2005 г.
"Гірськолижний фестиваль" - смт Славське, 2005 г.
"День незалежності України" - г.Червоноград, 2004 г.
"День Молоді" - г.Червоноград, 2004 г.
День города Хуст - весна , 2004г.
Фестивали "Рокотека" и "Альтернатива" (Львов, 2003)

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
Рок-група «ФАЙНО» створена навесні 2003 року гітаристом Мар’яном Приступою. До складу колективу увійшли досвідчені музиканти, за плечима яких участь у багатьох групах і музичних проектах. Після довготривалого кастінгу місце вокаліста зайняла чарівна дівчина з гарячим серцем Оля Корнійчук.


Протягом останніх трьох років колектив активно працював над власним творчим обличчям. За 2004-5 роки було створено більше 30 композицій, більшість з яких група виконує на концертах. Також 8 пісень було записано на різних студіях України, кілька з них: „Вечір”, „Сонця в калюжах”, „Саночки” успішно потрапили в ефіри радіостанцій.


Група «ФАЙНО» виконує власні композиції на вірші відомих українських поетів Грицька Чубая, Юрія Покальчука, Назара Гончара та інших, а також кавер-версії відомих світових гітів.


Група активно концертує і на сьогоднішній день закінчила та видала дебютний альбом „І та любов” ...
За плечима колективу багато успішних живих виступів як на великих відкритих майданчиках, так і на закритих вечірках і в клубах. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.