Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Так Треба

Так Треба - Ти Не Чуєш
5 дня назад 121,00 (не задано)
Так Треба - Останній День
5 дня назад 110,00 (не задано)
Так Треба - Одна
5 дня назад 124,00 (не задано)
Так Треба - Не Чекай Мене
5 дня назад 154,00 (не задано)
Так Треба - Курва
5 дня назад 150,00 (не задано)
Так Треба - День, Ніч
5 дня назад 104,00 (не задано)
Так Треба - Без Тебе
5 дня назад 100,00 (не задано)
Так Треба - Я Благаю Небо
5 дня назад 117,00 (не задано)

Информация о артисте

Приблизно в грудні місяці 2004 року було створено гурт Так Треба. Стиль групи в якому вони виконують свої твори – є Український Рок! Як зазначають музиканти з гордістю, «що Так Треба не відносить себе до певного напрямку рок музики!» Оскільки твори, які вони створюють являють собою відокремлений, оригінальний стиль! Але цей незвичний, можливо в чомусь креативний стиль, може визначати слухач.
Перший крок, який був зроблений на тернистому шляху до слави рок – зірок , в березні 2005 року на фестивалі «Рок Вибух» . Після того гурт почав їздити з концертами по всій Україні. В 2008 році виходить на UKRMusic дебютний альбом гурту "Так Треба" - "Там Де Ховається Завтра"

Остаточний склад групи зформувався в 2007 році. Коротенький опис колективу:

Батюк Ірина – вокал
Ластовецький Володимир – гітара
Сулик Юрій – бас гітара
Пона Євген – барабани

Основною метою є прорватися на рівень великої сцени, вбити та поховати маразматичний термін «неформат». Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
Гурт «Так Треба» був заснований в грудні 2004 року молодими івано-франківськими музикантами: Іркою (Кунда Ірина), Ластіком (Ластовецький Володимир), Жекою (Пона Євген) та Славіком (Матюшонок Ярослав). Перший крок, який був зроблений на тернистому шляху до слави рок — зірок, в березні 2005 року на фестивалі «Рок Вибух». Влітку 2006 року бас-гітарист Славік з особистих причин покинув команду. За короткий період «Так Треба» знаходить нового бас-гітариста Романа, який також покидає гурт весною 2007 року. В червні 2008 року «Так Треба» випустили перший альбом під назвою «Там де ховається ЗАВТРА». Студія на якій пройшов запис «FROSTUDIO» м. Івано-Франківськ, видавник (рекординг) компанія «УКРМЮЗІК».

Учасники гурту
Кунда Ірина — вокал
Ластовецький Володимир — гітара
Пона Євген — барабани
Юра — бас-гітара

Колишні учасники
Ярослав Матюшонок — бас-гітара
Роман — бас-гітара
Дискографія
Там, де ховається завтра… (2008) Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.

Альбомы артиста:

Ничего не найдено.