Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Небесна копалина

Небесна копалина - Срібний День
26 дня назад 80,00 (не задано)
Небесна копалина - Моя Люба
1 месяц назад 78,00 (не задано)
Небесна копалина - Злітай
1 месяц назад 84,00 (не задано)
Небесна копалина - Сплять Янголи
26 дня назад 73,00 (не задано)
Небесна копалина - Чекай
26 дня назад 71,00 (не задано)
Небесна копалина - Цветные Облака
1 месяц назад 72,00 (не задано)
Небесна копалина - Час Іде Крізь Нас
21 дня назад 79,00 (не задано)

Информация о артисте

Гурт виник на початку 90-х як тріо. Група грала вільно-імпровізований джаз з елементами алеаторіки. Перший виступ з такою програмою пройшов у рамках міжнародного кінофестивалю МОЛОДІСТЬ 1991 року в Києві.

Назва CELESTIAL MINE походить з вірша Ю.Польченко. «Якимось людям, якійсь людині», який був написаний англійською.

За кілька років експериментувань були записані магнітоальбоми DELIRIUM та HOME LEFT BEHIND.

В 1992 році Юрій Польченко отримав запрошення від INDEPENDENT MUSIC NETWORK (США) відвідати спілку незалежних музик, щоб взяти участь у спільному музичному проекті. (Згодом, ця організація взяла собі логотип розроблений Ю.П). Опинившись в Каліфорнії серед відомих і не дуже музикантів (місто Ukigh) Юрій згадав накопичені СЕLESTIAL MINE твори і показав новим приятелям майже 30 своїх пісень. Згодом на студії Russian River Studio (власник Ken Ingels) чотири твори були записані і схвально прийняті американцями. Відкривався ніби новий шлях у творчості, але потрібно було повертатись...

Після повернення Юрія додому команда починає працювати над «англійською» програмою і, нарешті, на соло-концерті в клубі БАРВИ працівник Британського Посольства помічає тріо і пропонує підтримку (бува й таке). В лютому 1997-го запис альбому MIST OF DANCE за фінансової допомоги Посольства Великої Британії було вже закінчено. Презентація відбулась у клубі Посольства за участю Посла Великої Британії Пана Роя Ріва та багатьох представників мас-медіа.

В 1998 році СМ запрошує скрипальку Мар’яну і починає працювати в Україні під назвою НЕБЕСНА КОПАЛИНА. В тому ж році записує свій другий альбом СПЛЯТЬ ЯНГОЛИ.

В 2000 році КОПАЛИНА запрошує нового ударника Дмитро Коломійця і працює над третім альбомом. На початку серпня того ж року гурт їде до італійського фестивалю SPIRIT OF WOODSTOCK’2000, на якому стає хедлайнером, а Юрія Польченка слухач обирає «Mister Rock’n’Roll».

В квітні 2001 року НЕБЕСНА КОПАЛИНА запросила нового скрипаля Олександра Єгорова. Таким чином саунд КОПАЛИНИ отримує клавішні та енергійну скрипку. CELESTIAL MINE продовжує генерувати нові пісні і стверджувати принципову мелодійність та щиру енергетику свободи. В серпні хлопц зачиняються на студії АРКАДІЯ та записують 12 речей свого наступного третього альбому.

В 2002 році гурт видає свій перший компакт СПЛЯТЬ ЯНГОЛИ (Atlantic), відвідує вдруге Італію та багато виступає.
Склад:
Юрій Польченко - спів / гітара
Дмитро Коломієць - ударні
Сашко Єгоров - скрипка / вокал
Генадій Кліменко - бас Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
Трохи історії

CELESTIAL MINE виникла на початку 90-х як тріо.

Юрій Польченко - гітара
Олександр Коленченко - барабани
Юрій Зуєв - бас

Група грала вільно-імпровізований джаз з елементами алеаторіки.

Перший виступ з такою програмою пройшов у рамках міжнародного кінофестивалю МОЛОДІСТЬ 1991 року в Києві.

Назва CELESTIAL MINE походить з вірша гітариста гурту

Якимось людям, якійсь людині

53 так, це пташеня з кайлом та ліхтарем
як відзнакою впертих шукань
на далеких рівнях

54 на цих горизонтах ми відчуваємо себе людьми
коли терпимо образу чи відчайдушно шукаємо відповідь
ми спускаємось глибоко в забій ми працюємо

55 ми працюємо на якійсь небесній копальні
наче одвічні птахи
що шукають своєї споконвічної годівлі


За кілька років експериментувань були записані магнітоальбоми DELIRIUM та HOME LEFT BEHIND.
В 1992 році Юрій Польченко отримав запрошення від INDEPENDENT MUSIC NETWORK (США) відвідати спілку незалежних музик, щоб взяти участь у музичному проекті. Опинившись в Каліфорнії серед відомих і не дуже музикантів Юрій згадав накопичені СЕLESTIAL MINE твори і показав новим приятелям біля 30 своїх пісень. На студії Russian River Studio четверо з них були записані і були схвально прийняті американцями.

Після повернення через рік Юрія додому команда починає працювати над англійською програмою і, нарешті, на концерті в клубі БАРВИ презентує тригодинну програму, яка складалась з читання віршей, джазової імпровізації та Року. Ось тоді їх помітив працівник Британського Посольства і запропонував підтримку. В лютому 1997-го запис альбому MIST OF DANCE (Туман танцю) було закінчено. Презентація відбулась у клубі Посольства за участю Посла Великої Британії Пана Роя Ріва.

В 1998 році СМ починає працювати під назвою НЕБЕСНА КОПАЛИНА і записує другий альбом СПЛЯТЬ ЯНГОЛИ. В 2000 році КОПАЛИНА запрошує нового ударника Дмитро Коломійця. На початку серпня того ж року гурт їде до Італії на фестиваль SPIRIT OF WOODSTOCK'2000, на якому стає хедлайнером, а Юрія Польченка глядач обирає 'Mister Rock'n'Roll'.

В квітні 2001 року НЕБЕСНА КОПАЛИНА запрошує скрипаля Олександра Єгорова. Таким чином саунд КОПАЛИНИ отримує клавішні і енергійну скрипку. У серпні 2001 НЕБЕСНА зробила на студії накопичення 12 пісень третього альбому. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.

Альбомы артиста:

Ничего не найдено.