Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Лоботомія

Лоботомія - Сука
13 дня назад 123,00 (не задано)
Лоботомія - Нічний Жах
14 дня назад 100,00 (не задано)
Лоботомія - Ми Всі Помремо
14 дня назад 104,00 (не задано)
Лоботомія - Мертві Немовлята
14 дня назад 96,00 (не задано)
Лоботомія - Досить Лайна
14 дня назад 116,00 (не задано)
Лоботомія - Гопнік
14 дня назад 123,00 (не задано)
Лоботомія - Ігри Патріотів
14 дня назад 120,00 (не задано)

Информация о артисте

Історія гурту "Лоботомія"

Дата утворення: Березень, 2003 року.

Стиль: Nu - Metal

Виникнення львівського гурту "Лоботомія" бере свій початок від невдачного проекту "Mosqitos", який осінню був створений чотирма друзями: Юра “Ganz” (вокал), Рома “Пітон” (гітара), Боб (гітара) і Віталік “Осьотр” (бас). Гурт грав Pop Rock/Brit Pop. Репетиції дуже рідко проводились вдома у гітариста Роми. З апаратури був один підсилювач, у який включався бас та мікрофон, колонки від компютера для электрогітари і акустика. За весь час існування "Mosqitos" повністю створили пісню під назвою “Hero”. Після дев"яти місяців сумісіної праці, учасники гурту зрозуміли, що не зможуть зігратись... Юра почав відходити від групи, Пітона вигнали за п"янки, а Боб, не витримавши бескінечних сварок, заявив про вихід з групи... Після розпаду "Mosqitos" Віталік зі своїм другом Вітьою "Мишаком", який закінчив музичну школу по класу гітари і хотів приймати участь в якомусь проекті, запросили Ganz'a та гітариста Сашу, з метою створити новий гурт. Спочатку грали той ж самий Brit Pop з барабанщиком Навером, якого пізніше змінив ударник Борис. Сьогодняшній стиль групи задала пісня "Досить лайна" придумана басовою партією. Саму назву гурту, яка зразу всім сподобалась, придумав басист Віталік. В такому складі "Лоботомія" грала чотири місяці. Коли було вирішено переїхати на нову репетиційну базу ("Старушка"), в активі команди було дві пісні... Бориса із-за ударних вигнав завідуючий "Старушкою" Влад, пообіцявши знайти професіонального ударника. Ним став Діма "Rhamid", якого по праву можна називати одним з найкращих молодих ударників Львова. Після другої репетиції склад групи скоротився до чотирьох людей - Сашу переманили в гурт "Гра в бісер". Лоботомія стала популярною у Львові завдяки багатьом виступам у львівських клубах, у Парку Культури, на "Рокотеці" та під Оперним Театром. Також готовий демозапис з 10-ох пісень... Далі після великої сварки в групі, її покидає гітарист Вітя, і переходить у інший проект під назвою "Pain Hill". "Лоботомія" активно займається пошуками гітаристів. Ними, після одобрення решти учасників гурту, стали два гітаристи: Паша "ArchEnEmy" і Ігор "ZIMZAM". Зараз група активно працює і готується до виступу. Чекайте концертів оновленої "Лоботомії".

Група на жаль уже мертва!:( Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.