Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Королівські Зайці

Королівські Зайці - Краї Казкові
18 дня назад 93,00 (не задано)
Королівські Зайці - Прости
18 дня назад 94,00 (не задано)
Королівські Зайці - Ілюзії
18 дня назад 95,00 (не задано)
Королівські Зайці - Птиці Зелені
18 дня назад 91,00 (не задано)
Королівські Зайці - Мої Очі
18 дня назад 83,00 (не задано)
Королівські Зайці - В Себе На Вежі
18 дня назад 83,00 (не задано)

Информация о артисте

Маємо добру нагоду познайомити Вас із творчістю групи “Королівські зайці”. На наш погляд - це один з найперспективніших колективів української музичної культури сьогодення. Невичерпний талант Лесі Герасимчук, яка є засновником, композитором та виконавцем власної творчості, не залишає байдужим нікого, хто мав змогу її почути. Леся не пише текстів, вона використовує вірші украінських поетів, в’яжучи їх з власною музикою, - і народжується несподіваний твір, від мелодічної лірики якого захоплює подих. Слухаючи пісні Лесі, розумієш, що немає більшого щастя ніж кохання та спілкування з природою та всі буденні проблеми залишаються далеко позаду.

Однак, в умовах, що склалися в українському шоу-бізнесі (якщо такий взагалі існує), дуже нелегко зробити щось, щоб донести до людей, а особливо, до молоді, якій це так необхідно, дійсно цінну культуру. Отже, шукаєм тих, кого всеж таки цікавить майбутнє української нації в культурному та духовному плані і небайдужих до мистецтва, та будемо раді співпрацювати. А тепер дещо про історію виникнення гурту “Королівські Зайці”:

Народилась Леся у творчій сім’ї в Житомирі. Мама Лесі полюбляла займатись живописом, а батько – досить відомий в Україні письменник – Дмитро Герасимчук. Але, попри таку обдарованість, як зізнається сама Леся, вплив батьків на її творче становлення був “ніяким”. А “розпорядником” долі маленької Лесі став легендарний Володимир Івасюк, батьків друг, який прослухавши шестирічну дівчинку, однозначно заявив, що вона – майбутній композитор. І не помилився... Ще в музичній школі-інтернаті ім. С. Крушельницької, де вона навчалась після переїзду з батьками до Львова, Леся “страждала” на музичні проекти, а одним з перших був проект під назвою “Галицький ринок”. Це був перший дотик слави, адже одна з пісень стала шкільним хітом.

Це був 1988 рік...

Декілька Пам’ятних Дат:

1988 р. – створення гурту “Галицький ринок”
1990 р. – вступ до львівської консерваторії
1991 р. – участь у проекті “999”
1992 р. – створення гурту “Місто Мемфіс”
1993 р. – співпраця з гуртом “Драґлайн”
1995 р. - раптове зникнення...
1997 р. - вступ до Львівської Академії Мистецтв
1997 р. – народження проекту “Королівські зайці”
1999 р. – завершення першої студійної роботи з гуртом “Королівські Зайці”
2000 р. – запис концертної версії “Unplugged. Український альтернативний романс”

Про Пісні

Очевидно, що окремою темою є вибір Лесею текстів для своїх пісень. Адже всі вони - виключно українських поетів класиків. Це - Леся Українка, Олександр Олесь, Володимир Сосюра, Павло Тичина, а також Ліна Костенко, яку теж, мабуть, можна назвати українським класиком. Одна з пісень написана на вірш болгарського класика 20-их років Димчо Дебелянова.

Отож, тільки класики... Дивно? Можливо, найбільше для самої Лесі, адже за її власними словами "рука не піднімається писати на інші тексти, хоча і серед сучасних поетів є багато достойних".

Особливою несподіванкою для тих, хто стежив за творчістю Л. Герасимчук, стане одна з останніх пісень Лесі під назвою "Меркне цигарки вогонь" - український романс з наголосом на слові "український". А для тих, хто добре знає Лесю, - це подвійна несподіванка, адже написати саме український романс досить складно, а дочекатись цього від Л. Герасимчук, яка завжди полюбляла важку музику - навіть дивно. Але так є... Більше того, Леся так захопилася цією темою, що написала ще декілька пісень-романсів, в яких спробувала поєднати сучасну альтернативну музику з мелодичним романсовим співом, що, до речі, пробували робити і багато українських класиків ХІХ-початку ХХ століття, поєднуючи сучасне аранжування з українським солоспівом. І саме ці пісні разом з деякими вже існуючими, але переаранжованими, увійшли в нову збірку під назвою "Unplugged. Український альтернативний романс"

Можливо, ще одною несподіванкою стане пісня "В себе на вежі", яка за характером та аранжуванням нагадує саундтрек до якогось кінофільму. Власне, сама Леся говорить про те, що в неї завжди існувало бажання писати "романтичну" музику до кіно- та мультфільмів, оперет та мюзиклів. Можливо, це - майбутнє, хто зна...

Про Плани

Найближчим часом планується зйомка відеокліпа на пісню “Мої Очі” та вже готовий матеріал для запису нового альбому групи, який буде накопичений на одній з київських студій, але зводитись планується в Лондоні, до речі, за такою ж схемою працюють такі відомі команди як “Земфира”, “Мумий Тролль”, “Би-2”, що правда останні працювали в Австраліїї за допомогою всесвітньо відомих музикантів з “INXS”. Сподіваємось, що так воно і станеться та почути “Кролівських Зайців” з неповторним саундом, незабаром, зможе кожний, хто хоч трошки цікавиться справжнім мистецтвом.

Склад:

Леся Герасимчук – музика, аранжування, вокал
Тарас Ясиневич – бас-гітара
Назар Ясиневич – лідер-гітара
Владислав Хмарський – барабани, перкусія
Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
A founder, composer and performer, is Леся Герасимчук. Леся born in creative family in Zhytomyr. Леся's mother loved engaged in painting, and father is a not unknown in Ukraine writer – Дмитро Герасимчук. But, without regard to such gift, as Леся confesses, influence of parents on her creative becoming was "no". And the fate "manager" of little Леся became legendary Володимир Івасюк, a father's friend who after listening six-year-old girl declared simply, that she is a future composer. And did not make a mistake... As early as musical school-boarding-school the name of С. Крушельницької, where she studied after a move with parents to Львів, Леся "suffered" on musical projects, and one of the first there was a project under the name the "Галицький ринок". This was the first touch of glory, in fact one of songs became a school hit.

This was 1988...

A few memorable dates:
in 1988 is creation of group the "Галицький ринок"
in 1990 is an entry in the Lviv conservatory
in 1991 is participating in a project "999"
in 1992 is creation of group "Місто Мемфіс"
in 1993 is a collaboration with the group of "Драґлайн"
in 1995 is sudden disappearance...
in 1997 is an entry in Lviv Academy of Arts
in 1997 is birth of project the "Королівські зайці"
in 1999 is completion of the first studio work with a group "Королівські зайці"
in 2000 is a record of concert version of "Unplugged. Ukrainian
alternative romance"

Леся Герасимчук - vocals, music; Назар Ясиневич - guitar, back vocals; Тарас Ясиневич - bass guitar, back vocals; Ігор Головачов - kayboards; Влад Хмарський - drums. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.

Альбомы артиста:

Ничего не найдено.