Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Вомбад

Вомбад - Разом бути
6 дня назад 223,00 (не задано)
Вомбад - Мій Вихідний
14 дня назад 240,00 (не задано)
Вомбад - Що Хотів
20 дня назад 292,00 (не задано)
Вомбад - Дощ
6 дня назад 278,00 (не задано)
Вомбад - Стільки Днів
21 дня назад 258,00 (не задано)
Вомбад - Сумую
21 дня назад 228,00 (не задано)
Вомбад - Серед Людей
21 дня назад 214,00 (не задано)
Вомбад - Так
7 дня назад 237,00 (не задано)
Вомбад - Не Зупиняй Мене
7 дня назад 293,00 (не задано)
Вомбад - Сон
21 дня назад 240,00 (не задано)
Вомбад - Вісім Годин На Добу
6 дня назад 217,00 (не задано)

Информация о артисте

Группа "Вомбад" существует с 1998 года, тем не менее, не очень известна публике. За плечами команды стандартный, для среднестатистической украинской рок-группы, послужной список фестивалей - "Перлини Сезону", "Тарас Бульба", "Червона Рута", "Нівроку", "Протяг". Также гурппа ездила при поддержке ФДР и gothic.com.ua на польский фестиваль.
С 2002-го года группа играет неизменным составом, которым и записывался альбом "Вісім годин на добу". Со стилистическими предпочтениями участники "Вомбада" также уже определились - это готик-рок с элементами синти-попа.
"Вомбад" является одной из новых украинских команд, которые играют музыку с элементами готики и балансируют на границе готик-сцены и мейнстрима. Сочетание электроники и готик-роковых рифов с сильным и спокойным вокалом Вадима Гончарова сразу стало характерным признаком творчества "Вомбада" еще на первых демо-материалах в 2003 году. В 2005 году увидел мир дебютный релиз группы - диск "Вісім годин на добу".
Звукотворцом записи выступил известный в музыкальных кругах Павел "Пикассо" Шевчук, в чьей студии создавался альбом. Ровенчанам удалось достичь насыщенного звучания хорошего качества, поэтому не удивительно что альбом прижился не только в готических кругах, а вышел и на широкого слушателя. За выпуск альбома отвечал Вадим Мельничук, известный своей работой с группой "Фактично Самі". Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
12 Березня 2004

Рівненський гурт Вомбад зацікавився технологіями входження у столичні музичні кола і потрапив на студію Фактично Самих. Там рівенчани за один подих записали три пісні і тепер намагаються надати їм якомога більшого розголосу. Крім того хлопці вирішили спробувати сили на цьогорічному фестивалі Перлини Сезону. Із записами, зробленими на ФС студії шанси в них пробитися непогані.

28 Квітня 2004

Молодий рівненський гурт Вомбад, який ще не так давно записав три показові речі на столичній студії Фактично Самих, має нагоду вперше пограти закордоном: в Польщі. Звісно мова не йде про центральні майданчики Варшави, але з 25 квітня по 3 травня під Ольштином в т.зв. Таборі Rodowo триватимуть польсько-німецько-українські музичні вишколи під назвою “Весна Європейська”. Акцію організовує товариство “Центр міжнародних молодіжних зустрічей”, одним із завдань якого є пропагування ідей єдиної Європи та налагодження культурних відносин між молоддю з різних країн.


02 Червня 2004

Рівненський Вомбад після нещодавньої поїздки до Польщі отримав новий поштовх натхнення і вже випещує задум створити свій перший кліп до пісні Сон. Крім того на музичних вишколах MusicWorkShop-2004 в таборі Rodowo хлопці познайомилися з австрійцями та поляками, тож згодом це може теж зіграти свою роль для збільшення закордонних виступів гурту. Водночас один з провідних столичних видавців, який славиться найчисельнішим списком українських виконавців, висловив готовність вже зараз видати альбом групи, тож тепер затримка за хлопцями: треба повністю дозаписати платівку. Її робоча назва Вісім Годин.

17 Вересня 2004

Рок-гурт з Рівного Вомбад досить недавно увійшов у столичні кола, але робить це вельми хвацько: сьогодні хлопці вже завершують працю над дебютним альбомом у студії Павла «Пікасо», лідера групи Зурбаган. Першачок рівенчан міститиме 11 треків, при чому записані раніше в творчій майстерні Фактично Самих пісні переробляються заново задля рівності звучання альбому. Наразі Вомбад не визначився з назвою платівки, а за робоче ім’я слугують назви пісень: чи то Дощ, чи то Сон, чи то Вісім годин на добу.

14 Жовтня 2004

31 жовтня, в нічна Гелловін, у Києві відбудеться ґотична вечірка “Карнавал загублених душ” за участі рівненського ґот-рокового гурту Вомбад та індустріальної формації Sada. Вомбад вперше представить свою програму у столиці, зрештою виступ можна вважати й загальноукраїнським дебютом наживо. Гуляння будуть побудовані на основі балу-маскараду, тому головна ознака входу – ґотичний образ - буде перевірятися суворіше, ніж зазвичай. Живі виступи змінить традиційна ґотик-тека від діджеїв зі Львова, Тернополя, Одеси та Києва.

08 Червня 2005

Рівненський роковий Вомбад випустив повнотривалий дебют Вісім Годин На Добу. У музичних крамницях він з'явився кілька тижнів тому, однак офіційної презентації іще не було. Провести її група хоче у червні, при чому у формі клубного міні-туру. Поки тривають перемовини, в яких саме закладах відбуватимуться виступи Вомбаду, однак відомо, що команда планує розпочати у Києві, а потім завітати до Львова, Харкова, Дніпропетровська, Донецька, Одеси. І до польського Перемишля, де візьме участь у фестивалі "Галичина".

30 Листопада 2005

На 4 грудня намічені зйомки першого кліпу рівненського гурту Вомбад. Фільмуватися буде пісня Вісім Годин, заголовна річ дебютного альбому групи Вісім Годин На Добу. Зйомки триватимуть у новій моделі міського автобусу львівського заводу ЛАЗ – саме ці жовто-сині машини вже близько року їздять вулицями Києва. Кліп зніматиме фірма з чесною назвою Рога і Копита Продакшн, якою керує Ігор Пелих.

13 Лютого 2006

10 лютого відбулася презентація першого кліпу рівненського гурту Вомбад на річ Вісім Годин з дебютника Вісім Годин На Добу. Дія відбулася в незвичний спосіб: пресу запросили до міського автобуса-"гармошки", де були встановлені два плазмові телеекрани, звукопідсилювальне обладнання, додаткове освітлення, позичене зі знімального майданчика, а поручні прикрашали метри кінострічки. Журналістів провезли місцями зйомок, а також видали спеціальні квитки. Такий незвичний спосіб презентації був обраний з простої причини: події у кліпі розгортаються в міському автобусі.

23 Лютого 2006

Рівненська команда Вомбад, яка після 8-ми років роботи, у лютому голосно заявила про себе виданням дебютного альбому Вісім Годин На Добу, не збирається зупинятися на досягнутому. В цей час команда виношує ідею другого синґлу і кліпу, про що нам повідав вокаліст Вомбаду Вадим Гончаров: «Ми запланували нашим наступним кроком ще один кліп. Поки що складно казати про терміни його виходу, поки що я нічого не можу повідомити, бо ми ще навіть не визначилися з піснею. Але думаю, що все буде добре».

02 Березня 2007

Нагадав про себе Вомбад. Хлопці плідно працюють над другим альбомом під заголовком Фрагменти – за однойменною піснею, яка увійде до платівки і мітиться на повноцінний синґл, з різними версіями, кліпом на підтримку та іншими хитрощами-шоу бізнесу. Але це буде пізніше, а провісником нового доробку покликана стати річ Перепливу Океан, яку Вомбад збирається оприлюднити найближчим часом. Всього ж на плиті має бути близько 12 треків.

06 Липня 2007

Рівненський Вомбад оприлюднив другий синґл до своєї майбутньої платівки. Доступною слухачеві стала річ Фрагменти – саме за її ім’ям планують дати заголовок цілому альбомові. Наразі хлопці винесли на люди оригінальну версію, але у задумці залишаються ще інші шоу-бизнесові хитрощі. Втім з ними справа почекає до осені. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.