Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Верховна Зрада

Верховна Зрада - Шабля
10 дня назад 207,00 (не задано)
Верховна Зрада - Раби
10 дня назад 205,00 (не задано)
Верховна Зрада - Парацетамол
10 дня назад 214,00 (не задано)
Верховна Зрада - Воду, Cвітло, Газ
10 дня назад 205,00 (не задано)
Верховна Зрада - Без Слів
10 дня назад 218,00 (не задано)
Верховна Зрада - Анджеліна
10 дня назад 200,00 (не задано)
Верховна Зрада - Ч.Ж.Т.Б.Н.Л.У.
10 дня назад 195,00 (не задано)
Верховна Зрада - Іванкова Україна
10 дня назад 200,00 (не задано)
Верховна Зрада - SatisFUCKtion
10 дня назад 176,00 (не задано)

Информация о артисте


Верховна Зрада - гурт, що за більш ніж п'ятирічну історію встиг змінити не одне музичне обличчя. Приводом до цього були постійні пошуки свого звуку та зміни у складі. Так до незмінної впродовж трьох років трійки: Юра Лаврін, Тарас Рибка та Вітя Марушенко приєднався ударник гурту "АННА" Вадік. Хлопці вважають, що почали свою історію з чистого листа і воліють відхрещуватись від старого творчого доробку через те, що соромляться своїх дій під час інквізиції та сліпої віри у римо-католицьку церкву 17 століття. На згадку залишилась тільки назва, яка з мови племені Банту означає: - "Нє шуті са мной дєтка". Зараз це полісемантичний трактат, що окрім примітивних політичних асоціацій, може мати ще купу семіотичних алюзій. Зараз музику Верхової Зради можна охарактеризувати як гімн маргіналів. В.З. визнано найкращим продуктом України Укрхарчпрому у номінації утилізація. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.

Альбомы артиста:

Ничего не найдено.