Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Юрко Юрченко

Юрко Юрченко - Я Йду
4 дня назад 161,00 (не задано)
Юрко Юрченко - Анжеліка
4 дня назад 106,00 (не задано)

Информация о артисте

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
Юрій Юрченко. До недавнього часу – ЮРКО ЮРЧЕНКО. Справжнє прізвище – Нечистяк. За гороскопом – Стрілець. Народився у Хмельницький області. Закінчив музично-педагогічний факультет Вінницького педінституту. Аспірант Київського університету культури. Окрім співу виявив себе як композитор, аранжувальник та автор текстів багатьох пісень. Вперше заявив про себе на регіональному турі "Червоної Рути". Початком своєї кар'єри зобов'язаний "Території А". Зараз співпрацює з продюсерським центром "З ранку до ночі" Олександра Пономарьова. Випустив альбом "Я йду", знявся у 7 кліпах. Володар "Золотої жар-птиці-97" у номінації "Відкриття року". Великий прихильник пива, чого не можна сказати по статурі, а також рибних страв та здорового сну. Необачно мріє стрибнути з 12 поверху... Можливо встигне використати парашут.

Відомий років 7-8 тому як поп-співак Юрко Юрченко зовсім не полишив співочої справи і нині докорінно змінив свою іпостась. Зараз він успішно працює зі своїм повноцінним гуртом у складі семи чоловік під назвою Юркеш - за однойменним прізвиськом пісняра. Наразі гурт більше виступає у великих і малих містах України, аніж у Києві, й не дуже переймається своєю розкруткою на столичних телерадіоканалах. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.

Альбомы артиста:

Ничего не найдено.