Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен На Відміну Від

На Відміну Від - Вгашений
4 дня назад 131,00 (не задано)
На Відміну Від - Обійми мене
4 дня назад 142,00 (не задано)
На Відміну Від - Поза зоною
4 дня назад 105,00 (не задано)
На Відміну Від - Ятебебоюся...
4 дня назад 123,00 (не задано)
На Відміну Від - До зустрічі
4 дня назад 116,00 (не задано)

Информация о артисте

Тим, хто слідкує за розвитком хіп-хопу в Україні, ця назва добре знайома, оскільки команда вже встигла зарекомендувати себе як одну з найбільш яскравих та цікавих, завдяки чудовим текстам, незвичайній тематиці пісень та неповторній манері виконання.

Слідкуйте за новинами гурту в її офіційній групі Вконтакті:
http://vkontakte.ru/club936386

На Відміну Від презентує мікстейп "Врубайся". Скачати можна з їх офіційного сайту:
http://navidminyvid.com.ua
Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
Can't get more hardcore than these hardcore dudes.

«На Відміну Від» складається всього з двох осіб — Бєляєва і Фріла. Гурт виник 2005 року й за час свого існування випустив промо-альбом «Я боюся Чебурашку» (скачаний близько 40 000 разів), мікстейп «Врубайся» (скачаний трохи більше 60 000 разів), і два інтернет-синґли: «Збирай Речі» і «Шукай мене».

«На Відміну Від» досить часто виступають як у клубах, фестивалях, так і на великих концертних майданчиках, наприклад, «Таврійські ігри», «Пробіг під каштанами» (Майдан Незалежності) тощо.

Тексти пишуть учасники гурту, аранжуваннями раніше займався Бєляєв, однак зараз цю роль взяв на себе близький друг гурту Едуард «Діля» Приступа.

Зараз «На Відміну Від» готують до випуску перший офіційний альбом і кілька відеокліпів на його підтримку. Практично всю музику до альбому написав Едуард Приступа, взявши участь в якості вокаліста на двох треках — «Обійми мене» і «Де мої крила».

У «На Відміну Від» немає якогось певного вектора творчого руху — тематика пісень дуже широка, в їхніх текстах можна знайти соціальні теми, і лірику, «стьоб», здоровий і міцний гумор.

У лютому 2011 року відбулися зйомки дебютного відеокліпу на спільну з Ділею пісню «Обійми мене». 12 березня 2011 року було презентовано акустичну програму «Хіп-хоп. Акустика. І шо?».

Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.