Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Мертвий Півень

Дидактична Вистава В Театрі Богуславського

  ukrainian  ukrainian rock  rock  folk-rock  ukraine  ukrainian  ukrainian rock  rock  folk-rock  ukraine  ukrainian  ukrainian rock  rock  folk-rock  ukraine
134,00 прямо сейчас

Текст песни Мертвий Півень - Дидактична Вистава В Театрі Богуславського

Мертвий Півень - Дидактична Вистава В Театрі Богуславського слова песни



Текст песни Мертвий Півень - Дидактична Вистава В Театрі Богуславського




"Дидактична вистава в Театрі Богуславського. Велике вражіння у Львові зробило те, як один із акторів відкрив до...мовини з людськими кістяками. При перебудові костела на театр забуто усунути з під...земелля давніх покійників."(І.Крип’якевич. Історичні проходи по Львові)Панове публіка, для трепету і млості,Для гостроти і свіжості в серцяхРепрезентуєм підземельні кості.Панове, всі ми ходим по мерцях.( )Як по мостах. Вони лежать між нами,Тверді, мов підмурівки у домах, -Ростуть униз невидними вогнями.Пройміться світлом ницих костомах...Розкішно вам у ложі, мов на лоні,На галереях - тупіт і аншлаг,Ви так бурхливо плещете в долоні,Немовби винні в смерті бідолах...Панове, цить! (Стікає воском люстра...)Мерці мерцями, їм не в голові.А ми - мов лишаї на тілі людства -Голодні, ґеніальні та живі.Тож порятуйте нас і лорнетуйтеХуду й безкровну шкіру ґалатей.Подайте хліба, рани побинтуйте -Панове, всі ми схожі на людей.Зігравши королів і принців крові,У вицвілих плащах, мов у мішках,Підем у тьму - в мансарди вечорові -І спати полягаєм на дошках...Дидактична вистава в театрі Богуславського...Панове публіка, для трепету і млості,Для гостроти і свіжості в серцяхРепрезентуєм підземельні кості.Панове, всі ми ходим по мерцях.




Другие песни Мертвий Півень:

Мертвий Півень - Ми Помрем Не В Парижі
1 месяц назад 159,00 (не задано)
Мертвий Півень - Вікторія
1 месяц назад 179,00 (не задано)
Мертвий Півень - Ідилія
1 месяц назад 170,00 (не задано)
Мертвий Півень - Мене Принесли Під Ранок
1 месяц назад 147,00 (не задано)
Мертвий Півень - Вертикаль
1 месяц назад 151,00 (не задано)