Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Плач Еремии

Відшукування Причетного

  soul  ukrainian  ukr  soft  ukrainian rock  soul  ukrainian  ukr  soft  ukrainian rock  soul  ukrainian  ukr  soft  ukrainian rock
164,00 прямо сейчас

Текст песни Плач Еремии - Відшукування Причетного

Плач Еремии - Відшукування Причетного слова песни



Текст песни Плач Еремии - Відшукування Причетного




(Гр. Чубай)На воді, навіть кола по чистій водіСкороминущі зелені колаНавіть тоді, навіть тоді,Як нікого, ніде, ніколи, ніколи...А що, як і справді раптом ніде,( )А що, як і справді раптом нікого,А що, як і справді раптом ніколи,І тільки ми, нарочито видимі,Тільки ми, нарочито існуючі,Більше всього на світі перелякані Свого власного небуттяВіримо, що все-таки десьВіримо, що все-таки хтосьІ наше тіло, і наші душіІ дай же нам днеБачите, то причинилися двері, Котрі насправді є.То прийшов хтось із нас і каже,Що він бачив сьогодні речіЗа видимістю речей,І що зараз він бачить тіло,За видимістю нашого тіла,І, що ми дуже дотепно граємося в живих.Але стіна, грає в стіну Іще дотепніше ніж ми.І тисяча видимих тигрівНас менше лякаєНіж одна невидима зоря,Хоча саме її нам невистачає далеко попереду,Щоб до неї дійти.Хоча саме її нам невистачає далеко позаду,Щоб до неї повертати.




Другие песни Плач Еремии:

Плач Еремии - Єхидна
5 дня назад 186,00 (не задано)
Плач Еремии - Відшукування Причетного
прямо сейчас 164,00 (не задано)
Плач Еремии - Клітка З Пантерою
15 дня назад 196,00 (не задано)
Плач Еремии - О Хто Ти, О Хто
20 дня назад 185,00 (не задано)
Плач Еремии - Жах
6 часа назад 269,00 (не задано)