Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Самі Свої

Останній Бандерівець

  ukrainian  ukraine  patriotic  rock  ballad  ukrainian  ukraine  patriotic  rock  ballad  ukrainian  ukraine  patriotic  rock  ballad
195,00 прямо сейчас

Текст песни Самі Свої - Останній Бандерівець

Самі Свої - Останній Бандерівець слова песни



Текст песни Самі Свої - Останній Бандерівець




Закричали ворони-по степу широкому,Та по моїй душі…Заплескали крилами, зустрічали ворога,Хлібом та сіллю.Продали правду продали-віру,Продали душу чорному звіру.В тім твоя доля, в тім Божа воля,( )в тім-твоє щастя, що згинув-вчасно.Немає чого тут боятись -Шлях до любові лежить тільки крізь муки.Тут можна тільки сміятись, сміятись над тим,Що не має, кому дати рукуНа моїх долонях кожного дня -Зўявляються-криваві хрести,І м`язи в ногах тріщать від того,Тріщать від того, що так важко іти.Земля тобі пухом-Останній Бандерівець!Скажи мені, що то за правда, якщо її можна,Нагодувати, зігріти, а потім - у постіль.Скажи мені, що то за правда, якщо її,Не чути навіть крізь постріл.Де всі ті мої брати, з якими я міг би навколо ватри -Пуститись у танок?Де всі ті мої брати, з якими я міг би у радостістрітиЗемля тобі пухом-Останній Бандерівець!




Другие песни Самі Свої:

Самі Свої - Останній Бандерівець
прямо сейчас 195,00 (не задано)
Самі Свої - Колесо
16 дня назад 239,00 (не задано)
Самі Свої - Забуті Cтепи
16 часа назад 139,00 (не задано)
Самі Свої - День І Ніч
11 дня назад 208,00 (не задано)
Самі Свої - Все Тобі
16 дня назад 149,00 (не задано)