Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Punkreas

Punkreas - Falsi Preoccupati
5 дня назад 275,00 (не задано)
Punkreas - Cosciente
26 дня назад 255,00 (не задано)
Punkreas - Terrorista N.A.T.O.
12 дня назад 270,00 (не задано)
Punkreas - Terzo Mondo
2 дня назад 249,00 (не задано)
Punkreas - Fegato E Cuore
26 дня назад 258,00 (не задано)
Punkreas - Sotto Esame
26 дня назад 256,00 (не задано)
Punkreas - Sosta
22 дня назад 246,00 (не задано)

Информация о артисте

There are three artists with this name.

Punkreas are a ska/punk band from Milan, Italy and a punk band from Slovakia

Punkreas from Italy:
Are one of the most popular punk bands in Italy. They were founded in Parabiago, Milan, in 1989 and in 2008 they published their last record.

Punkreas are composed of Cippa (voice), Flaco (electric guitar), Paletta (electric bass), Noyse (electric guitar) and Gagno (drums), who substituted Mastino since the record Falso.

Punkreas are playing a mixture of punk rock, hardcore punk, and ska/punk. Their lyrics, mostly in italian, generally portray the band members' leftist views on politics and society issues.

Punkreas fans agree that the band's music is constantly developing and improving. Their sound has been reported to become more complex with more focus to their ska rhythms.

SLOVAK:
Kapela PUNKREAS vznikla v polovici 90-tých rokov.
Zakladajúcimi členmi boli:
„Hetyi” Peter „Špako”- spev, gitara
Andrej - gitara, vokály
Marcel - basa
Miro - bicie

Začínali s takzvaným Punkom „77”Prvé koncerty na okolí mali pozitívny ohlas a prišli ponuky na ďalšie akcie, ktoré umožnili hrať aj v iných kútoch Slovenska. Prvý „FEST” bol v roku 96 v Košiciach, takzvaný Rock-camp. Presne o rok v Prešove, tiež na Rock-campe vyhrávajú cenu diváka a tým aj možnosť nahrať svoje prvé demo „HNUSNÝ ŠTÁT”(1997). Špakovým odchodom na vojnu sa kapela na rok rozpadáva.

Po jeho návrate opäť PUNKREAS ožíva ale už s novým obsadením:
Špako – spev, basa
Rastík – gitara, vokály
Noga – bicie

Sami pre seba nahrávajú demo „GARÁŽ”(1999). To sa však náhodne dostáva medzi ľudí a má dobrú odozvu. Týmto povzbudený sa rozhodnú zavrieť do štúdia a nahrať ďalšie demo „KRUTÁ REALITA”(2000). Po dvoch rokoch pôsobenia odchádza Noga a nahrádza ho Hači. S jeho príchodom sa začínajú skúšať nové skladby a po pár mesiacoch sa nahráva tretia vec „OBETE VOJNY”(2002), ktorú už oficiálne vydáva HIRAX RECORDS. Album sa celkom dobre predáva, kapela má oveľa viac koncertov na Slovensku i zahraničí. Štvrtou nahrávkou je „ZVLÁŠTNY NÁROD”(2003). Po nahratí tohto dema z rodinných dôvodov opúšťa kapelu Hači. Post bubeníka sa zase mení, do kapely prichádza SAMESZ. Jeho osobnosť prináša väčšiu svižnosť a dynamiku. Skladby sú rýchlejšie ale pritom nestrácajú svoju melodickosť. Chalani odohrávajú prvé menšie zahraničné turné desiatich koncertov v Maďarsku . V štúdiu nahrávajú dve promo skladby „Punk je sloboda” a „ Na okraji”. K skladbe Na okraji natáčajú aj videoklip. Koncom roku 2005 Samesz dostane dobrú pracovnú ponuku v Anglicku a odchádza z kapely. Keďže kapela má dopredu dohodnuté termíny koncertov musí rýchle nájsť primeranú náhradu, a za bicie zasadá ROBO. Kapela chce dosiahnuť väčšiu sýtosť a mohutnosť zvuku a preto rozmýšľa o ďalšej gitare. Netrvá dlho a ľavú stranu pódia obsadzuje MIŠO. Neviem či je to smola alebo prekliatie na bubeníkov, Robo ohlásil odchod v lete do Írska ...

Punkreas,Niksic,Montenegro
(Montenegrian street punk since 04)
Bend Punkreas je osnovan u maju 2003 godine u Nikšiću a sa radom smo počeli godinu dana kasnije.Ime benda je dato sasvim slučajno (Nemamo nikakve veze sa italijanskim,moldavskim i hrvatskim bendovima koji imaju isto ime kao i mi!).
Muzički pravac benda je streetpunk Oi!
Svirali smo u:Nikšiću i Podgorici (1 000 000 puta),Herceg Novom,Budvi i Kotoru,kao i na String festu u Subotici i na Ex-yu rocks!festu u Banja Luci,kao i svirka u Trebinju...
Imali smo nastupe sa bendovima: DST i Doktor Picasso kao i sa KBO!,Atheist Rap,Trula Koalicija,Six Pack,Autogeni Trening...
Snimljen je i spot za pjesmu Adios amigos u produkciji Atlas TV. Uskoro pocinje snimanje novog albuma.

Članovi benda:
Dabović Goran – glas
Luburić Petar – bas
Njunjić Đorđije – bubnjevi
Bulajić Mihailo - gitara Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.