Афонина Татьяна фотограф Москва

Хотите запечатлеть незабываемые моменты? Доверьте свои фотографии профессионалу! Услуги талантливого фотографа - гарантия качественных снимков и восхитительных портретов.

Посмотреть портфолио

Тексты песен Nachtigall

Nachtigall - Хулігани
21 дня назад 282,00 (не задано)
Nachtigall - Skinheads
20 дня назад 321,00 (не задано)
Nachtigall - Наша Боротьба
21 дня назад 268,00 (не задано)
Nachtigall - Україна Для Мене Одна
21 дня назад 281,00 (не задано)
Nachtigall - Львівське Пиво
21 дня назад 294,00 (не задано)
Nachtigall - Карпати
21 дня назад 302,00 (не задано)
Nachtigall - Я Закриваю Очі
10 дня назад 240,00 (не задано)

Информация о артисте

Днем народження “Nachtigall” вважається 29 квітня 2000 року, коли відбулась перша репетиція групи. Але все почалось значно раніше, роки за два, коли Л. (гітара), Н. (барабани) та Ж. (бас-гітара) вирішили грати наци-панк-треш-метал. Хлопці вештались містом шукаючи апаратуру і приміщення, аж поки один за одним не стали скінхедами.

Лупцювання чорнопиких і гоління голови не вбило бажання у хлопців грати рок-н-рол. Не вистачало тільки одного – вокаліста. З апаратурою і приміщенням стало тільки гірше – хто б з неформалів наважився ділити репетиційну базу з бритоголовими?

Одного сонячного жовтневого ранку 1999 року, коли майбутній “Nachtigall” в повному складі, прогулюючи пари, пили пиво на пивзаводі, Д. (вокал) було запропоновано грати Oi! і роль вокаліста. Всі зголосились одностайно, була придумана назва і пішло-поїхало.

Але робота почалась тільки через півроку, коли у люб’язно наданому партією СНПУ підвальному приміщенні за адресою пр. Шевченка 13, відбулась перша репетиція. Апаратура не витримувала, але хлопці не засмучувались і іноді на репетиціях не тільки пиячили. Басист купував апаратуру, гітарист писав тексти і музику, барабанщик приносив портвейн, вокаліст теж іноді приходив. Вже за чотири репетиції були готові дві пісні: “Львівське Пиво” і “Skinheads”.

Восени “Nachtigall” було запрошено до Києва на акцію “Rock Against Reds“, якісно організованою Blood&Honour Ukraine. Хлопці зробили ще дві пісні: “Карпати-Львів” та “Україна для мене одна”, яку доробили вже в поїзді.
Отже, 19 жовтня 2000 року в Києві відбувся перший виступ “Nachtigall”, разом з “White’s Load” та легендарною групою “Сокира Перуна”. Виступ відбувся чудово, всі пісні пішли “на ура”. Через рік відео з того концерту було у продажу.

Хлопці сіли за роботу, і вже зимою, на першому у Львові WP-Rock концерті 29 січня 2001 року “Nachtigall” виконали вісім пісень. Виступали також новостворена група “Білий Шквал” та гості з Києва “Сокира Перуна”.

Весною 2001 “Nachtigall” записують демо “Наша Боротьба” та дають кілька концертів :
- Київ, жовтень 2001, к-р. “Загреб”, разом з “Honor”, “Сокира Перуна”, “White’s Load”.
- смт. Брюховичі, листопад 2001, клюб, разом з “Білий Шквал”, “Нокаут”, та невідомою місцевою групою.
- Львів, квітень 2002, рок-клуб “Фіра”, разом з двома невідомими місцевими групами.

Демо “Наша Боротьба” було випущено на студії “Moon”. Щоправда без відома музикантів і з іншою обкладинкою, над якою потім “Nachtigall” дуже довго сміялись.

Весною 2002 року вокаліст залишив групу, барабанщик спився, гітарист пішов в глибоке політичне підпілля. “Nachtigall” більше не існувало.

Але слава “Nachtigall” не вмирала. Шанувальники пам’ятали пісні групи, співали їх на святах. Колеги по WP-Rock цеху “Білий Шквал” виконували пісні “Nachtigall” на концертах в Харкові, Одесі та Москві, щоправда не посилаючись на авторство.

І настав час…

Рік 2005. Криза в країні загострюється. Підсадна влада не може і не хоче вирішувати питання покращення життя в країні, а думає лише про власні кишені. Світ на порозі мультирасового хаосу. Нелегали влаштовують масові заворушення в Європі. Мас-медіа пропагують збочення. Поширюється наркоманія. Іудейські Штати Америки захоплюють країну за країною у нестримному бажанні встановити всесвітню диктатуру “обраного” народу. Раси і народи приречені стати рабами на своїй землі.

Ми більше не можемо стояти осторонь. Ми знову беремось за гітари, мікрофони та барабанні палички:). В оновленому складі NACHTIGALL вступають ЗНОВУ В БІЙ. Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
ukrainian WP/Oi group Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.